6936742650 Σκάλα Παναγίας, Θάσος Vasiligeorgiev@abv.bg
hero image
 
   
 
 
 
Thassos Metalwork
Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Θάσος


Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών - σιδηροκατασκευών, η επιχείρησή μας “Thassos Metalwork” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιο πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Θάσο.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
  μπορούμε να κατασκευάσουμε από μεταλλικά κάγκελα έως και μεταλλικά κτίρια - προκάτ, μεταλλικές δημιουργίες αλλά και ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σύμφωνες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό, και επιδιόκουμε την δημιουργία έργων που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε τον χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6936742650
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ & ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο καθώς και στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προσφέρουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές λύσεις ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας.
 
     
     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Κάθε κατασκευή μας ξεχωρίζει για την άψογη αισθητική της, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα και αντοχή της αλλά και για την προσοχή της ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η δημιουργία εντυπωσιακών, ποιοτικών και πρακτικών κατασκευών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές - σιδηροκατασκευές.

 
     
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θάσο.