6936742650 Σκάλα Παναγίας, Θάσος Vasiligeorgiev@abv.bg
 
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Θάσο, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη κατασκευή.
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις μεταλλικές κατασκευές αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, ποιοτικές, λειτουργικές και κομψές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thassos Metalwork
Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών - σιδηροκατασκευών, η επιχείρησή μας “Thassos Metalwork” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιο πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Θάσο.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η επιχείρησή μας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να κάνει πράξη κάθε ιδέα σας για μεταλλικές κατασκευές - σιδηροκατασκευές. Είτε επιθυμείτε μια μεταλλική κατασκευή σε μοντέρνα γραμμή είτε σε πιο κλασική, εμείς είμαστε...

 
     
 
 
     
     
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Δείτε εδώ μερικά εξ’ αυτών…
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  
     
     
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.