6936742650 Σκάλα Παναγίας, Θάσος Vasiligeorgiev@abv.bg
hero image
 
   
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Thassos Metalwork | Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Θάσος


Δώστε σχήμα στα όνειρα σας, διαμορφώνοντας τον χώρο σας με τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές μεταλλικές κατασκευές!

Η επιχείρησή μας “Thassos Metalwork” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να κάνει πράξη κάθε ιδέα σας για μεταλλικές κατασκευές - σιδηροκατασκευές.

Είτε επιθυμείτε μια μεταλλική κατασκευή σε μοντέρνα γραμμή είτε σε πιο κλασική, εμείς είμαστε εδώ και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα και πολύπλοκα έργα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Μεταλλικά Κτίρια - Προκάτ 
  Κάγκελα (Μοντέρνα & Παραδοσιακά)
  Μεταλλικές Σκάλες
  Αυλόπορτες
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Πόρτες - Γκαραζόπορτες
  Πέργκολες
  Στέγαστρα
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
     
  Κατασκευές που αγγίζουν την υψηλή τέχνη, σχεδιασμένες με πάθος & ακρίβεια!!!
Με ένα τηλεφώνημα, θα έρθουμε άμεσα στο χώρο, εξυπηρετώντας όλη την Θάσο. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που στόχο έχουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θάσο.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6936742650
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

αποτελεί μια σύνθεση ανθρώπινης επιδεξιότητας και τεχνολογικής καινοτομίας, με στόχο το να δημιουργούμε εντυπωσιακές, λειτουργικές και ανθεκτικές κατασκευές.
 
     
     
 
Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

για την τέχνη της σιδηρουργίας, η φαντασία και η ευρηματικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μας παρακινούν και μας κάνουν να παρέχουμε υπηρεσίες και κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ